Surpriză la frontieră! Unde s-au ascuns șase migranți, care încercau să treacă vama ilegal?

Încă o tentativă de trecere ilegală a țării, la Nădlac. De această dată, șase migranți s-au ascuns într-un loc neașteptat, în încercarea lor de a a părăsi țara.

CITEȘTE ȘI: Furturi de aproape 24.000 de lei, într-un oraș din vestul țării. Cum acționau doi hoți?

Polițiștii de la frontieră i-au găsit ascunși într-un loc special amenajat, în interiorul compartimentului de marfă al unei autoutilitare, condusă de un bărbat bulgar, de 23 de ani.

„Poliţiştii de frontieră au constatat că în partea superioara a remorcii acoperite cu prelată este improvizat un compartiment, cu acces din zona de urcare în remorcă. Drept urmare, s-a procedat la deschiderea spaţiului special amenajat, iar în interior s-au descoperit ascunse şase persoane, cinci bărbaţi şi o femeie”, au transmis reprezentații Poliției de Frontieră.

migranti pat

Cele șase persoane, irakieni și sirieni, cu vârste cuprinse între 18 și 63 de ani, voiau să treacă frontiera prin România, pentru a ajunge în Ungaria, de unde puteau pleca într-un stat din Spațiul Schengen.

CITEȘTE ȘI: Clipe de coșmar, pentru o copilă de 14 ani! A fost violată de propriul tată

Acum, migranții s-au ales cu dosar penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Nici șoferul bulgar nu a scăpat nepedepsit, fiind cercetat penal pentru trafic de migranți.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.