Surpriză la frontiera de vest! Ce au descoperit polițiștii?

Polițiștii de frontieră sunt în continuare în alertă! 

De data aceasta oamenii legii au depistat mai mulți kosovari și turci, unii în timp ce încercau să intre ilegal în România, iar alții încercau să iasă din țară pentru a ajunge în vestul Europei.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră de la Jimbolia au depistat șase cetăţeni străini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului Poliţiei de Frontieră, iar în urma verificărilor s-a stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Kosovo, toți bărbați, având vârste cuprinse între 24 şi 37 de ani.

CITEȘTE ȘI: Robu ceartă iar Guvernul! E nemulțumit că Centura Sud a Timișoarei va avea o singură bandă pe sens

Cu toții au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge mai apoi în ţări din vestul Europei. 

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun. Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentelor şi punerii în aplicare a acordului de readmisie”, spun polițiștii de frontieră.

Şi poliţiştii de frontieră de la Sânnicolau Mare au depistat în apropierea localității Cenad, două persoane de sex masculin care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră. Se pare că este vorba despre doi cetăţeni din Turcia, ambii în vârstă de 19 ani și au intrat legal în țară, în urmă cu câteva zile în baza unor vize de scurtă ședere. Aceştia au declarat că au recurs la această metodă deoarece intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei și nu dețineau vize pentru Spațiul Schengen. 

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.