Surpriză la frontiera de vest! 42 de migranți, dintre care 16 copii, înghesuiți într-un TIR plin cu filtre auto

Sirieni, irakieni și palestinieni, prinși la frontieră, în timp ce încecau să ajungă ilegal în Ungaria!

42 de migranți au fost descoperiți la vama Nădlac, în cadrul controalelor de rutină.

CITEȘTE ȘI: Scandal între ţiganii din Timişoara! Două clanuri au început războiul pentru supremaţie, chiar în faţa Secţiei de Poliţie

Cu toții erau ascunși într-un autocamion, înmatriculat în Turcia, printre filtrele auto transportate către o firmă din Germania, conform documentelor de însoțire a mărfii.

„În interiorul camionului au fost descoperite ascunse 42 de persoane, dintre care 18 bărbaţi, opt femei şi 16 minori, adulţii având vârste cuprinse între 19 şi 42 de ani, iar copiii între 9 luni şi 16 ani. Cu ocazia verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Irak, Palestina şi Siria”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

migrandi nadlac 2

CITEȘTE ȘI: Copila de 13 ani, care și-a înjunghiat bunica cu un cuțit de bucătărie, a dispărut din nou

În cadrul cercetărilor, migranții, care erau solicitanți de azil în România, au declarat că doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

În schimb, șoferul autocamionului a declarat că nu avea idee că toate cele 42 de persoane se aflau în mijlocul de transport.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru șoferul camionului, respectiv tentativă trecere ilegală a frontierei de stat față de cele 42 de persoane, la finalizarea cercetărilor urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.