Surpriză în urma unui control făcut de polițiștii de frontieră din vestul țării! Ce au descoperit?

Polițiștii de frontieră, au avut o surpriză mare, atunci când au făcut un control de rutină într-un tren românesc ce se îndrepta spre Ungaria.

CITEȘTE ȘI: S-a inaugurat Info Point-ul în cadrul proiectului transfrontalier LaborNet, la sediul CCIAT!

Doi tineri în vârstă de 28 și 35 de ani, s-au urcat în trenul Inter-Regio Brașov-Budapesta, iar în zona Curtici, județul Arad la controlul documentelor, aceștia au prezentat polițiștilor români  acte de identitate ce păreau a fi eliberate de autoritățile bulgare.

Poliștii de frontieră au intrat imediat la bănuieli și și-au dat seama că actele  prezentate de cei doi pasageri sunt false.

Oamenii legii  i-au condus la secție și au stabilit că atât femeia cât și bărbatul aveau naționalitate rusă.

Tinerii au spus că au plătit pentru documentele false câte o mie de euro. 

Rușii au mai zis că încercau să ajungă în Spania. 

„Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate la control sunt false, neîndeplinind condiţiile de formă şi de fond ale unora autentice, motiv pentru care cei doi au fost conduşi la sediul poliţiei de frontieră, pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Federaţia Rusă, Ulyana G., în vârstă de 28 de ani şi Dmitri S., în vârstă de 35 ani”, au precizat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, pentru aradon.ro.

CITEȘTE ȘI: Incendiu devastator! Zeci de pompieri încearcă să stingă o casă arde ca o torţă

Pe numele celor doi polițiștii au deschis dosare penale sub asfectul săvârșirii infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat și fals privind identitatea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.