SURPRIZĂ DE PROPORȚII pe Aeroportul Timișoara! O tânără a rămas cu gura căscată când a coborât din avion

Nu i-a venit să creadă! Când a coborât din avion un grup mare de oameni o aștepta chiar pe pistă.

Vorbim despre o tânără din Lugoj care a fost întâmpinată astăzi, pe Aeroportul Timișoara, de reprezentanții companiei Ryanair. Aceștia i-au oferit un tort și un voucher pentru orice destinație își dorește ea, operată de companie. Motivul? Adina Liliana Sârbu a fost clientul 100.000 al Ryanair, care a zburat pe ruta Timișoara – București și retur.

ryanair3

Compania Ryanair este încântată să celebreze transportarea a 100,000 de clienţi pe ruta Timişoara – Bucureşti, de la primul zbor, în septembrie anul trecut. Clienţii români şi vizitatorii pot acum să aleagă din 7 rute din Timişoara şi trebuie să se aştepte în continuare la noi îmbunătăţiri, totul pentru că Ryanair continuă să crească puternic în Timişoara şi România, cu noi dezvoltări pentru experienţa de zbor a clienţilor prin programul “Always Getting Better”, care include mai multe rute și tarife chiar mai mici”, a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive la Ryanair România.

Acesta anunță că surprizele de la Ryanair continuă și pentru alți clienți.

ryanair1

Pentru a sărbători transportarea a 100,000 de clienţi pe ruta noastră Timișoara – Bucureşti, scoatem la vânzare locuri, din Timişoara, de la doar 4,99€ pentru călătorii în mai, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopţii, Duminică (30 aprilie). Pentru că vor fi rezervate rapid, dar şi pentru a nu rata această promoţie extraordinară, invităm clienţii să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”, mai spune Denis Barabas.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.