Skip to main content

Student mort, pe terenul de sport! Juca o partidă de fotbal cu prietenii, când a căzut secerat la pământ

Un tânăr de 26 de ani, cetăţean italian, care era la studii în ţara noastră, a murit în timpul unui meci de fotbal.

Tragedia s-a întâmplat aseară, pe un teren de sport din Arad, din zona Kaufland, unde studentul era împreună cu mai mulţi colegi.

La un moment dat i s-a făsut rău şi s-a prăbuşit la pământ, iar ceilalţi tineri au sunat de urgenţă la 1123.

CITEŞTE ŞI: RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș

Din păcate, echipajul medical care a ajuns la faţa locului, nu a mai putut face nimic pentru italianul de 26 de ani, decât să declare decesul.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, pentru efecturarea necropsiei, care va arăta cauza morţii.

„La data de 5 martie a.c., în jurul orei 20:45, polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul că, pe un teren de sport din municipiu, un tânăr ar fi decedat în timp ce desfășura activități sportive. Acesta a fost identificat în persoana unui cetățean italian, de 26 de ani, care studia la o universitate din Arad. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei decesului. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea unei fapte penale”, transmite IPJ Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.