ȘTIM unde votezi în 11 decembrie

Alegerile parlamentare  se apropie vertiginos! Zilele trecute candidații au intrat, oficial, în campanie electorală, iar în data de 11 decembrie cetățenii vor fi chemați la vot.

La Timișoara vor exista 207 secții de votare, amplasate pe raza întregului oraș.

14 partide politice s-au înscris, în Timiș, în lupta pentru alegerile parlamentare. Unele dintre acestea au prezentat liste complete de candidați pentru Senat și Camera Deputaților, pe când altele nu. În plus, la nivelul județului nostru există și trei candidați independenți ce visează să ajungă în Parlamentul României.

Partidele care s-au înscris în competiția electorală pentru un loc în Parlament sunt: PSD, PNL, PMP, ALDE, USR, PRU, PPU, UDMR, BUN, PRM, Partidul Ecologist și Alianța Noastră România, Partidul Socialist Român, Partidul Noua Românie.

Pe buletinele de vot din 11 decembrie, timișorenii vor găsi și trei independenți. Este vorba despre fostul consilier local Petrică Folică – de meserie detectiv particular –, de Rodica Barna, și de inventatorul Remi Rădulescu, premiat la o sumedenie de conferințe și simpozioane internaționale pentru reușitele sale.

La alegerile parlamentare din 11 decembrie, în Timișoara vor exista 207 secții de votare. Pentru a putea vota, timișorenii trebuie să se prezinte la secția de vot la care au fost arondați.

VEZI AICI UNDE VEI VOTA ANUL ACESTA!

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.