ȘTIM cine sunt noii parlamentari de Timiș

| Sursa de Vest | | 8 Comentarii

Numărătoarea voturilor se apropie de final, astfel că în scurt timp vom ști cu exactitate ce procent a obținut fiecare partid.

Ultimele rezultate parțiale sunt calculate în baza centralizării a peste 95% dintre sufragii, astfel că nu sunt așteptate schimbări prea mari. În aceste condiții, PSD va rămâne și după încheierea numărătorii voturilor, marele câștigător al alegerilor parlamentare, cu peste 45% dintre voturile valabil exprimate la nivel național.

Situația este asemătoare și în Timiș, astfel că social-democrații vor trimite de aici, cel mai probabil patru deputați (Călin Dobra, Alfred Simonis, Adrian Pau și Bianca Gavriliță) și doi senatori (Eugen Dogariu și Adrian Diaconu)
Cu o scor mult sub așteptări, PNL Timiș va avea trei mandate de deputați (Marilen Pirtea,  Ben Oni Ardelean și Pavel Popescu) și unul de senator (Alina Gorghiu). USR va trimite din partea Timișului, în Parlamentul României, un deputat (Cătălin Drulă) și un senator (Nicu Fălcoi). PMP a trecut pragul electoral, atât la nivel național, cât și la nivelul județului Timiș, unde a obținut un mandat de deputat (Cornel Sămărtinean). Cel de-al zecelea mandat de deputat ar urma să îi revină lui Marian Cucșa de la ALDE.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentarii (8)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.