START VOT! S-au deschis toate secțiile de votare din Timiș

S-a dat startul alegerilor parlamentare în judeţul Timiş. În urmă cu puţin timp secţiile de votare au fost deschise, iar timişenii sunt aşteptaţi la urne.

La nivelul județului Timiș, în acest tur de scrutin, au fost organizate 595 de secții de votare dintre care 207 numai în Timișoara. În toate acestea a fost deja instalat sistemul informatic de monitorizare a prezenței la vot și prevenire a votului multiplu, la fel ca şi la alegerile locale din vară, care nu va mai permite fraudarea votului și va oferi în timp real informații despre prezența la vot.

Urnele se vor închide în această seară, la ora 21.00.

În total la nivelul judeţului Timiş sunt aproxiamtiv 620.000 de cetăţeni cu drept de vot, pentru aceştia vor fi tipărite 1.365.000 de buletine de votare.

Costul organizării alegerilor în Timiş se ridică la aproape 3,5 milioane de lei, cei mai mulţi bani reprezentând însă remuneraţiile celor care participă la procesul electoral.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.