Skip to main content

Start la înscrieri! Se caută voluntari pentru Timotion 10, cel mai mare eveniment sportiv și caritabil din vestul țării!

S-a dat startul înscrierilor pentru voluntarii care doresc să se implice în organizarea celui mai mare eveniment sportiv cu o componentă filantropică din vestul țării.

Timotion, ediţia a 10-a, va avea loc în 12 mai în Piața Iancu Huniade şi are pregătite 8 curse foarte diverse de alergare şi pedalare, incluzive, care oferă ocazia oricui doreşte să participe la eveniment să o facă indiferent de pregătirea şi abilitatea fizică. Înscrierile la eveniment sunt deschise doar până în 28 aprilie.

„Voluntarii Timotion pot alege să ajute în pregătirea traseelor de alergare şi la distribuirea kit-urilor pentru miile de alergători şi (bi)cicliști, să încurajeze alergătorii de la start, până la poarta de finish, să facă fotografii şi să surprindă amintiri pentru o viaţă, să înmâneze medalii sau să fie alături de participanţi la punctele de hidratare. Avem numeroase ocazii de implicare în ceea ce noi considerăm că este o adevărată sărbătoare a comunităţii, iar acum la ediţia 10, cu atât mai mult.” a precizat Olimpiu Porumb, manager program Timotion, membru Alergotura

„Pentru mii de oameni, de zece ani, ziua Timotion e așteptată ca o sărbătoare. De câteva luni bune, organizaţii, şcoli şi grupuri de iniţiativă duc campanii de strângere de fonduri pentru cauzele lor importante din comunitate. Fac paşi, mai mari sau mai mici, care se măsoară în km de implicare, generozitate şi solidaritate. Prin Timotion am creat un context pentru oameni să se implice, cu bani, cu timp sau doar cu o vorbă bună. Iar voluntarii Timotion sunt inima evenimentului care pulsează energie şi oferă zâmbete.” a declarat Daniela Chesaru, director executiv la Fundaţia Comunitară Timişoara

Cei care vor să se implice în organizarea evenimentului, se pot înscrie completând formularul online disponibil pe www.timotion.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.