Spectacolul se mută pe cer, sâmbătă seara! Timișoara Air Show, la o nouă ediție

Timișoara Air Show ajunge anul acesta la cea de-a patra ediție, iar organizatorii au pregătit o mulţime de surprize. 

Spectatorii vor putea admira la apusul soarelui măiestria piloţilor. Vor evolua piloţii de la Forţele Aeriene Române care vor fi prezenţi cu escadrila de elicoptere şi cu avioanele militare MIG21.

Formaţia ASALT va face o demonstraţie pe cer, iar în premieră va fi prezent şi singurul avion biplan din România, sub numele Skybolt of Romania. În plus, Iacării Acrobaţi vor evolua alături de Jurgis Kairys, pilotul lituanian care face adevărate spectacole pe cer.

La final, spectatorii vor putea asista la un concert rock clasic, ascultând cele mai tari hituri AC/DC, cântate live de formaţia The Rise of The City King (The R.O.C.K).

Pilotul de acrobație aeriană Jurgis Kairys, un pilot arhicunoscut la nivel mondial și concertul de la final, sunt principalele noutăți din acest an de la Timișoara Air Show, care sunt convins că vor reprezenta principal atracție pentru publicul spectator. Sunt asigurate curse RATT, special pentru acest eveniment, vor fi autobuze ce vor circula din 15 în 15 minute, să sperăm că afluirea publicului va decurge normal și nu vor fi incidente. În plus asigurăm și locuri de parcare, pentru ca timișorenii să poată veni cu mașinile, dar cred că ar fi recomandat să se folosească și cursele speciale ale RATT”, spune Adrian Pârvănescu, directorul de siguranță și securitate din cadrul AIT.

Accesul spectatorilor este gratuit şi va fi permis de la ora 18.00.

Reprezentanții Aeroportului vor asigura o parcare cu peste 3000 de locuri, iar şoferii vor fi direcţionaţi pentru a nu bloca traficul în cursul serii. De asemenea, se va putea ajunge direct în parcarea aeroportului cu mijloacele de transport în comun puse la dispoziție de RATT, acestea vor pleca din 15 în 15 minute din stația de la Punctele Cardinale. 

În interiorul aeroportului, vor fi puncte de desfacere pentru alimentaţie publică, astfel încât toţi cei prezenţi la eveniment vor putea găsi la faţa locului mâncare şi băuturi răcoritoare.

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul oficial al aeroportului, www.aerotim.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.