Sorin Grindeanu, față în față cu Klaus Iohannis! Se așteaptă decizia președintelui

Sorin Grindeanu a fost propus in cursul zilei de ieri pentru a ocupa funcția de prim-ministru al României.

Astăzi, social democratul a avut o primă intâlnire cu președintele Klaus Iohannis, unde au discutat timp de 30 de minute.

Grindeanu este in momentul de față președintele Consiliului Județean Timiș, funcție ocupată după alegerile din vară, iar in Guvernul Ponta a condus Ministerul Comunicațiilor. Sorin Grindeanu a ocupat și fotoliul de viceprimar al Timișoarei, după care din 2012 a fost ales deputat in Parlamentul României.

Sorin Grindeanu este născut în 5 decembrie 1973, la Caransebeş, este absolvent al Universităţii de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică (1992 – 1997), apoi, timp de un an, a urmat studii aprofundate, specializarea Baze de Date, Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică.

A intrat in politică in 1996, iar de-a lungul timpului a deținut diverse funcții in PSD Timiș, iar in momentul de față este președintele PSD Timiș

In cazul in care Klaus Iohannis ar refuza și cea de-a doua nominalizare a PSD, social democrații amenință cu vor incepe procedurile de suspendare a președintelui.

Președintele Klaus Iohannis nu a făcut astăzi nicio declarație in ceea ce privește numirea viitorului premier. Decizia a fost amânată până după sărbători.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.