Skip to main content

Sorin Grindeanu, față în față cu Klaus Iohannis! Se așteaptă decizia președintelui

Sorin Grindeanu a fost propus in cursul zilei de ieri pentru a ocupa funcția de prim-ministru al României.

Astăzi, social democratul a avut o primă intâlnire cu președintele Klaus Iohannis, unde au discutat timp de 30 de minute.

Grindeanu este in momentul de față președintele Consiliului Județean Timiș, funcție ocupată după alegerile din vară, iar in Guvernul Ponta a condus Ministerul Comunicațiilor. Sorin Grindeanu a ocupat și fotoliul de viceprimar al Timișoarei, după care din 2012 a fost ales deputat in Parlamentul României.

Sorin Grindeanu este născut în 5 decembrie 1973, la Caransebeş, este absolvent al Universităţii de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică (1992 – 1997), apoi, timp de un an, a urmat studii aprofundate, specializarea Baze de Date, Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică.

A intrat in politică in 1996, iar de-a lungul timpului a deținut diverse funcții in PSD Timiș, iar in momentul de față este președintele PSD Timiș

In cazul in care Klaus Iohannis ar refuza și cea de-a doua nominalizare a PSD, social democrații amenință cu vor incepe procedurile de suspendare a președintelui.

Președintele Klaus Iohannis nu a făcut astăzi nicio declarație in ceea ce privește numirea viitorului premier. Decizia a fost amânată până după sărbători.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.