Șoferițele din Timișoara, trase pe dreapta! Au fost ”sancționate” cu flori și mărțișoare

Surpriză pentru șoferițele trase pe dreapta astăzi, de polițiștii timișoreni! Acestea au fost ”sancționate” cu flori și mărţişoare cu ocazia zilei de 1 Martie. 

Nu doar șoferițele au fost surprinse de către polițiști, dar și doamneler şi domnişoarele care au folosit ca mijloc de transport trenul.

flori 1

Astfel, la orele prânzului, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier și Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara au fost prezenţi în principalele intersecţii din municipiul Timişoara şi în Complexul staţiei CFR Timişoara Nord, pentru a oferi un semn de bucurie la începutul primăverii, aşa cum se obişnuieşte în tradiţia românească. 

Florile și mărţişoarele oferite de poliţişti au fost însoţite de urări de bine pentru noul anotimp şi de câteva mesaje preventive.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.