Skip to main content

ŞOCANT! Bătrână violată sub ameninţarea cuţitului! Cine este autorul?

O femeie de 60 de ani a trecut prin clipe de coşmar, după ce un tânăr de 27 de ani i-a pus gând rău.

Bărbatul este cioban şi la un moment dat a văzut-o pe bătrână pe păşunea din marginea localităţii Ramna, din judeţul Caraş-Severin.

CITEŞTE ŞI: Percheziții la Timișoara! Casa fostei iubite a lui Nicolae Guță, călcată de mascați

A abordat-o, dar pentru că femeia l-a ignorat, omul s-a enervat. A scos un cuţit din buzunar şi s-a năpustit asupra ei. A ameninţat-o că îi taie gâtul dacă nu face ce spune el.

CITEŞTE ŞI: Atenție șoferi! Se lucrează pe autostrada A1

Ciobanul a violat-o pe bătrână, apoi a ameninţat-o că dacă va spune cuiva ce s-a întâmplat, o va găsi şi o va ucide.

Totuşi, când a scăpat din mâinile agresorului, femeia a anunţat imediat Poliţia.

În scurt timp, oamenii legii l-au găsit pe violator şi l-au reţinut pentru 24 de ore.

Bărbatul urmează să fie dus în faţa magistraţilor, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.