Skip to main content

“Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!” Două noi târguri de adopții vor avea loc în perioada următoare, la Timișoara!

Iubitorii de animale, așteptați la Târgul de adopții „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”, organizat în cadrul campaniei de promovare a adopțiilor din adăpostul public pentru câini.

Evenimentul va avea loc în Parcul Alpinet (lângă terasa Flora), între orele 10:00 – 14:00, în zilele de 16 și 23 septembrie.

Vor fi pregătiți pentru adopție 10 câini, care au fost deparazitați, vaccinați, sterilizați și microcipați, pentru a intra într-o familie iubitoare.

Adopții pot fi făcute în fiecare zi la adăpostul Danyflor. Informații detaliate despre animalele disponibile și procedura de adopție pot fi găsite pe site-ul oficial: www.danyflor.ro  sau pe pagina de Facebook a adăpostului. Echipa de voluntari de la Danyflor derulează în fiecare sâmbătă programe de socializare a patrupedelor aflate în așteptarea unui stăpân pentru a le facilita integrarea în noul cămin.

Pentru a preveni abandonul animalelor rezultate ca urmare a înmulțirii necontrolate, Primăria Timișoara a pus la dispoziție un program de sterilizare gratuită, care va asigura contravaloarea pentru aproximativ 2500 de câini.

Campania vine în sprijinul persoanelor cu venituri reduse, sub salariul mediu brut, cu domiciliul sau reședința în Timișoara. Înscrieri în program se pot face zilnic, prin e-mail la adresa:  alexandra.pintea@primariatm.ro , sau prin telefon la 0256/969 interior 198 și interior 102,  fără a mai aștepta direcționarea prin centrală. Apelul va fi preluat de persoanele responsabile.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.