Skip to main content

Și-au încercat norocul! Cinci migranți, solicitanți de azil, prinși la frontiera de la Nădlac

Cinci vietnamezi, prinși în timp ce încercau sa părăsească țara ilegal, de polițiștii de la frontieră.

În urma controalelor de rutină, polițiștii au depistat cinci bărbați din Vietnam, ascunși în compartimentul de marfă al unui TIR, plin cu granule de plastic.

CITEȘTE ȘI: Tragedie! O fetiță a murit, după ce a căzut de la etajul 8. Cum s-a petrecut nenorocirea?

“În urma activităţilor întreprinse pentru combaterea migraţiei ilegale, la controlul asupra automarfarului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse în interiorul mijlocului de transport, printre bunurile transportate, cinci persoane de sex masculin, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

migranti vietnam

Cei cinci, cu vârste cuprinse între 25 și 43 de ani, sunt solicitanți de azil în România. Aceștia doreau să ajungă în Spațiul Schengen, însă, pentru că nu aveau viză, au încercat să iasă din țara ilegal și s-au ascuns în TIR.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal! Un șofer beat a omorât un om, după care a fugit de la locul faptei

Șoferul, un bărbat bulgar, în vârstă de 47 de ani, a declarat că nu avea habar că transporta și altceva pe lângă marfa sa și că, cel mai probabil, migranți s-au urcat în TIR când el staționa în parcare.

Acum, cei cinci vietnamezi sunt urmăriți penal, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar șoferul bulgar pentru trafic de migranți.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.