Și-a luat țeapa vieții! Ce a pățit un bărbat în plină stradă la Timișoara?

Momente de neuitat pentru un bărbat din Timișoara! Acesta a avut parte de surpriza vieții după ce a făcut un gest necugetat.

Mai exact bărbatul și-a lăsat borseta cu acte și bani în coșul bicicletei, iar profitând de neatenția sa, hoții i-au furat-o. Totul s-a întâmplat în ultima zi a lunii trecute, iar când deja nu mai avea nicio speranță să își recupereze actele și banii, polițiștii i-au făcut surpriza. Au prins cei patru hoți și au recuperat și borseta în care se alfau 4000 de lei, dar și actele bărbatului.

Polițiștii Secției 3 Timișoara, în urma investigațiilor efectuate, au identificat patru persoane, trei femei și un bărbat, bănuiți de furtul unei borsete din coșul unei biciclete. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal, iar prejudiciul în valoare de 4000 de lei a fost recuperat în totalitate de polițiști”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Cele patru persoane, cu vârste între 20 și 41 de ani, bănuite de furt s-au ales cu dosar penal pentru furt. Acum polițiștii continuă cercetările pentru a vedea dacă cei patru au mai comis și alte infracțiuni în trecut.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.