Skip to main content

Sfârșit înfiorător pentru un muncitor! Bărbatul a fost îngropat de viu, după ce un mal de pământ s-a surpat!

Retim – Fereşte-te de eticheta roşie!

Doi bărbați au fost surprinși de un mal de pământ, în timpul unor lucrări la rețeaua de canalizare.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Lunca, județul Bihor.

Unul dintre ei s-a salvat în ultima clipă, reușind să iasă la suprafață, însă colegul lui în vârstă de aproximativ 54 de ani a rămas blocat sub mormanul de pământ.

Un martor a sunat la 112 și a cerut ajutorul salvatorilor. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe.

Bărbatul a fost scos de sub malul de pământ, însă din păcate medicii n-au mai putut face nimic pentru acesta.

Un bărbat, aflat într-un șanț cu o adâncime de aproximativ 2 metri, a fost surprins de prăbușirea unui mal de pământ, apelantul precizând că victima era aproape în totalitate acoperită, oar o mână fiind la suprafață. La locul indicat de apelant, au fost mobilizate de urgență, trei echipaje de pompieri din cadrul Stației Ștei, cu două autospeciale cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă a SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Folosind echipamentele și accesoriile din dotare, pompierii militari au extras victima și au predat-o echipelor medicale care au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, bărbatul în vârstă de aproximativ 54 de ani nu a mai putut fi salvat”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roșca.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Perioada de verificare reCAPTCHA a expirat. Vă rugăm să reîncărcați pagina.


Alte articole

MoneyGram, companie de tehnologie financiară ce oferă soluții de plăți și servicii financiare globale lansează aplicația Money Transfers în România.
Primăria Timișoara vrea să reconfigureze zona de vis-a-vis de Gara de Nord din Timișoara, pentru a îmbunătăți percepția celor care vin în oraș, cu trenul.
Terenuri de tenis, de fotbal, săli de gimnastică și scrimă, patinoar, piste de alergare, patinoar, o scenă uriașă pentru concrete,  un skate-park și multe alte facilități, întinse pe o suprafață de 16 hectare de teren.
Conducerea Societății de Transport Public Timișoara a făcut o analiză a costurilor și a beneficiilor serviciului TroTM, iar când a tras linie, a decis că cel mai bine este să îl închidă.