Skip to main content

Sfârșit înfiorător pentru un muncitor! Bărbatul a fost îngropat de viu, după ce un mal de pământ s-a surpat!

Doi bărbați au fost surprinși de un mal de pământ, în timpul unor lucrări la rețeaua de canalizare.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Lunca, județul Bihor.

Unul dintre ei s-a salvat în ultima clipă, reușind să iasă la suprafață, însă colegul lui în vârstă de aproximativ 54 de ani a rămas blocat sub mormanul de pământ.

Un martor a sunat la 112 și a cerut ajutorul salvatorilor. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe.

Bărbatul a fost scos de sub malul de pământ, însă din păcate medicii n-au mai putut face nimic pentru acesta.

Un bărbat, aflat într-un șanț cu o adâncime de aproximativ 2 metri, a fost surprins de prăbușirea unui mal de pământ, apelantul precizând că victima era aproape în totalitate acoperită, oar o mână fiind la suprafață. La locul indicat de apelant, au fost mobilizate de urgență, trei echipaje de pompieri din cadrul Stației Ștei, cu două autospeciale cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă a SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Folosind echipamentele și accesoriile din dotare, pompierii militari au extras victima și au predat-o echipelor medicale care au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, bărbatul în vârstă de aproximativ 54 de ani nu a mai putut fi salvat”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roșca.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.