Skip to main content

Seri de vis, la Filarmonica Banatul! Vor fi concerte nemorabile de Crăciun și Anul Nou!

Filarmonica Banatul Timișoara pregătește două concerte vocal-simfonice extraordinare pentru a încheia în mod festiv anul.

Astfel, vineri, 22 decembrie 2023, de la ora 19:00, la Sala Capitol are loc tradiționalul concert vocal-simfonic de Crăciun, în cadrul căruia Corul „Ion Românu” și Orchestra simfonică ale Filarmonicii Banatul Timișoara, alături de cvartetul de tromboane The Radio Trombones, vor interpreta o serie de compoziții specifice sărbătorilor de iarnă.

Dirijorul concertului va fi RADU POPA. Dirijorul corului: IOSIF TODEA.

În program, lucrări de: S. C. TAYLOR, L. ANDERSON, M. WILBERG, J. RUTTER, R. V. WILLIAMS, B. CHILCOTT, D. T. CLYDESDALE, G. FRY.

Biletele se găsesc pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara, la casierie și pe myticket.ro: https://t.ly/MV-1I

Ultimul concert al Filarmonicii Banatul din acest an îi aduce, din nou, împreună pe membrii Corului „Ion Românu” și pe cei ai Orchestrei simfonice, pentru concertul vocal-simfonic de Anul-Nou.

Astfel, vineri, 29 decembrie 2023, de la ora 19:00, la Sala Capitol, timișorenii sunt invitați să audieze lucrări celebre ale compozitorilor J. STRAUSS, E. KÁLMÁN, F. LEHAR, G. VERDI, G. DENDRINO, E. DOGA.

Dirijorul concertului va fi CIPRIAN TEODORAȘCU.

Soliști: RENATA VARI – soprană, BOGDAN ZAHARIEA – tenor.

Dirijorul corului: IOSIF TODEA.

Biletele se găsesc pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara, la casierie și pe myticket.ro: https://t.ly/kJuwq

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.