Șef nou la Poliția de Frontieră Timișoara!

Inspectoratul de Poliție de Frontieră Timișoara are un nou șef!

CITEȘTE ȘI: O nouă inforare meteorologică! Se anunță ploi și vânt în perioada următoare

Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne din 21 septembrie comisarul șef Giurea Tiberiu-Gim a fost împuternicit ca șef al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Comisarul șef Giurea Tiberiu-Gim are o bogată experiență în activitatea de supraveghere și control a frontierei de stat și a ocupat, de-a lungul timpului, diferite funcții de conducere în Poliția de Frontieră din nord-vestul țării ( șef al Sectorului Poliției de Frontieră Petea, adjunct al șefului I.J.P.F. Satu-Mare ), iar din data de 15 decembrie 2011 și până în prezent a coordonat activitatea Serviciului de Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere din pozitia de șef serviciu.

Noul inspector-șef este absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, precum și al cursurilor post-universitare în domeniul cercetării penale, Managementul securizării frontierelor, Managementul strategic al Afacerilor Interne și al Colegiului Național de Afaceri Interne.

CITEȘTE ȘI: Accident în lanț, la intrare în oraș! Mai multe persoane au fost rănite

Împuternicirea comisarului șef Girea Tiberiu-Gim la conducerea I.T.P.F. Timișoara vine ca urmare a vacantării postului, prin încetarea raporturilor de serviciu, la cerere, cu drept de pensie, a șefului I.T.P.F. Timișoara, chestorul Iancu Nicolaie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.