Se luptă cu ce mai buni! 41 de elevi de la Moisil merg la olimpiadele naționale

Timișul se mândrește cu ei! 41 de elevi de la o singură unitate de învățământ din oraș, vor reprezenta județul cu cinste, la olimpiadele naționale pe discipline.

Matematică (9 elevi), informatică (11 elevi), fizică (7 elevi), astronomie (3 elevi), științele pământului (1 elev), lingvistică (3 elevi), limba română (3 elevi), limba engleză (1 elev), limba germană (1 elev), filosofie (1 elev) și religie (1elev). Acestea sunt disciplinele la care vor concura cei 41 de elevi cu cei mai colegi de-ai lor din țară.

”Iată o parte a rezultatelor muncii elevilor și profesorilor de la Moisil. Anul acesta 41 dintre elevii noștri vor reprezenta județul Timiș în competițiile naționale ale olimpiadelor pe discipline. Mai avem două săptămâni de pregătire intensă, apoi concursul pentru care ne-am pregătit un an întreg și bineînteles, ne dorim rezultate frumoase concretizate în premii, mențiuni și medalii”, spune Cerasela Bociu, directorul Liceului ”Grigore Moisil” din Timișoara.

Vezi AICI care sunt elevii de la Moisil care vor reprezenta Timișul la olimpiadele naționale din acest an.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.