Skip to main content

Se lucrează de zor la Campusul Lenau din Timișoara! Muncitorii se folosesc de tunuri de căldură pentru a face față gerului

Retim – Fereşte-te de eticheta roşie!

Muncitorii de pe șantierul Campusului Lenau nu se dau bătuți în fața frigului din ultima perioadă și continuă lucrările, folosindu-se de tunuri de căldură.

Astfel, până acum echipele de muncitori au finalizat și prima fațadă din curtea interioară și au dus într-un stadiu final cea de-a doua latură. Totodată, lucrează de zor și la ultima fațadă a clădirii, iar în perioada următoare vor începe și finisajele fațadei exterioare.

În interior, constructorul se concentrează pe finisaje și lucrări la tavane și urmează turnarea ultimului strat de beton pentru podeaua de la parter, apoi montarea covoarelor de PVC în sălile de clasă.

Amintim, investiția include o clădire cu 48 de săli de clasă modern dotate, 5 laboratoare (de fizică, biologie, chimie și informatică), o sală de sport de mari dimensiuni, precum și spații administrative și tehnice.

Contractul pentru lucrările rezultate în urma modificării a fost atribuit firmei ILA VORHABEN SRL, contra sumei de 18.326.823,36 lei (inclusiv TVA), adică aproape patru milioane de euro.

Termenul pentru finalizarea șantierului este de șase luni, ceea ce înseamnă că noul campus ar trebui să fie gata, în primăvară.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Perioada de verificare reCAPTCHA a expirat. Vă rugăm să reîncărcați pagina.


Alte articole

Misiunea Economică și Comercială a Israelului la București și Ambasada Statului Israel în România, în colaborare cu partenerul strategic Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, organizează un seminar online axat pe tehnologii agricole destinate celor care cultivă legume, fructe și flori în seră, sub genericul „Tehnologii israeliene pentru sere și solarii”.
MoneyGram, companie de tehnologie financiară ce oferă soluții de plăți și servicii financiare globale lansează aplicația Money Transfers în România.
Primăria Timișoara vrea să reconfigureze zona de vis-a-vis de Gara de Nord din Timișoara, pentru a îmbunătăți percepția celor care vin în oraș, cu trenul.
Terenuri de tenis, de fotbal, săli de gimnastică și scrimă, patinoar, piste de alergare, patinoar, o scenă uriașă pentru concrete,  un skate-park și multe alte facilități, întinse pe o suprafață de 16 hectare de teren.
Conducerea Societății de Transport Public Timișoara a făcut o analiză a costurilor și a beneficiilor serviciului TroTM, iar când a tras linie, a decis că cel mai bine este să îl închidă.