Skip to main content

Se încălzesc din nou caloriferele timișorenilor! Colterm reia furnizarea agentului termic, din cauza temperaturilor scăzute ce se anunță în zilele următoare

Colterm reia furnizarea agentului termic, la Timișoara, începând de mâine!

Având în vedere temperaturile exterioare scăzute, diurne și nocturne, prognozate pentru zilele următoare, începând de miercuri dimineața, 17 aprilie, se va relua furnizare încălzirii în oraș.

Urmărim în permanență evoluția temperaturilor exterioare și, în funcție de prognoza meteo, vom crește progresiv și vom ajusta parametri de furnizare, urmând să oprim furnizarea când vremea se va reîncălzi”, transmite Colterm.

În situația în care există abonați care nu mai doresc să consume energie termică pentru încălzire, aceștia au posibilitatea închiderii robineților de pe branșamentele din imobile.

De asemenea, în cazul în care există consumatori care au demarat deja lucrări la instalațiile interioare, pentru evitarea unor situații nedorite (inundații etc.) aceștia trebuie obligatoriu să-și închidă căldura din căminele de branșament ale imobilelor.

Colterm a sistat furnizarea căldurii la Timișoara, în urmă cu două săptămâni, când temperaturile au crescut considerabil.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.