”Scrisori de dragoste către Stalin”, un spectacol pe care nu-l puteți rata!

”Scrisori de dragoste către Stalin” este un spectacol pus în scenă de Teatrul Național Timișoara, pe care nu trebuie să-l ratați. Interpretează actorii Victor Manovici, Mălina Manovici și Doru Iosif sun regia maestrului Ștefan Iordănescu.

Mai are Stalin ceva de spus în secolul XXI? Cenzura politică a rămas, este sau va fi din nou un subiect de actualitate? Ce raporturi mai stabileşte astăzi Artistul cu Puterea? Care sunt limitele libertăţii?

Mihail Bulgakov, profund afectat de efectele cenzurii, își găsește un fals debușeu într-o serie de întâlniri ficționale, tragi-comice, cu torționarul, și în același timp, admiratorul său, Iosif Visarionovici Stalin. Dialogul imaginar dintre autorul celebrei cărţi Maestrul şi Margareta şi „tătucul” Stalin, două personaje ale căror existenţe au avut repercusiuni enorme în istoria şi cultura secolului XX, lansează o provocare intelectuală, socială şi artistică acută. Așadar nu trebuie să ratați un spectacol de excepție pus în scenă de actorii Teatrului Național Timișoara.

”Scrisori de dragoste către Stalin”, are două reprezentații, una în acestă seară de la ora 19.00, și cea de-a doua marți, 22 februarie tot de la aceeași oră, la Sala 2. Cei care nu și-au luat bilete încă o mai pot face, de la casieria Teatrului Național.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.