Skip to main content

SCM Timișoara față în față cu SCMU Craiova! Primul meci al leilor este programat astăzi, în Bănie!

SCM Timișoara începe seria cu SCMU Craiova, din grupa locurilor 11-14.

Prima partidă este programată astăzi, de la ora 18:00, în Bănie și se joacă după sistemul „două din trei”.

Al doilea meci va fi luni, 29 aprilie, la ora 19.00, la Timișoara, iar un eventual decisiv se va disputa la 2 mai, la Craiova.

„Ar fi important să câștigăm primul meci de la Craiova. Acum presiunea nu mai este atât de mare și venim după meciul bun făcut la Ploiești. Ne dorim să ieșim victorioși și din aceste două tururi. Suntem la finalul unui sezon dificil, cu multe meciuri la mijloc de săptămână și cu o performanță foarte bună în Alpe Adria Cup, pe care poate meritam să o câștigăm. Acum privim spre partida de la Craiova și știm că trebuie să aducem o victorie din deplasare ca să ne impunem în această serie”, spune Luka Mitrovic.

Toate partidele directe din acest sezon s-au încheiat cu victorii în deplasare:

·       15 septembrie 2023 – SCMU Craiova – SCM Timișoara 67-70

·       10 februarie 2024, SCMU Craiova – SCM Timișoara 66-83

·       23 martie 2024, SCM Timișoara – SCMU Craiova 71-86

În primul tur din play-out, Craiova a trecut cu 3-0 de Laguna București, iar echipa de baschet a Timișoarei a depășit CSM Petrolul Ploiești, cu 3-1.

Disputa de astăzi va putea fi urmărită pe canalul de YouTube al Federației Române de Baschet.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.