Schimbările legislative în fiscalitate și contabilitate, prezentate în detaliu, oamenilor de afaceri din Timiș!

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură dinTimiş deschide sesiunea de seminare dezbatere! 

Astăzi a avut loc primul seminar și a fost dedicat schimbărilor legislative importante în fiscalitate şi contabilitate, intrate în vigoare la începutul anului 2017.

Am dat startul seminariilor privind instruirea și informarea mediului de afaceri vis a vis de reglementările europene și naționale. Astăzi avem noutăți legislative din domeniul fiscal și avem deosebita onoare să avem trei specialiste din cadrul Direcției Finanțelor Publice care vor răspunde tuturor întrebărilor celor prezenți. La aceste seminarii sunt invitați toți oamenii de afaceri, atât membri cât și nemembri ai Camerei de Comerț”, spune Florica Chiriță, directorul CCIA Timiș.

seminar cciat 8

Au fost abordate diverse teme privind schimbările legislative din domeniu. Putem aminti despre modificările şi completările aduse prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 3/2017 Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, legea nr. 170/2016 privind impozitul specific unor activităţi, Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 84/2016 pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul financiar-fiscal, Legea nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative; Legea nr. 2/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal şi pentru modificarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.