Scene emoţionante la meciul Poli Timişoara-UTA! Ce au făcut jucătorii şi suporterii celor două echipe?

Tragedia de joi seara, când doi tineri, fani înfocaţi ai echipei UTA, au murit, nu i-a lăsat indiferenţi nici pe colegii de galerie, nici pe idolii lor şi nici pe rivalii de la Poli Timişoara.

Deşi adversitatea dintre cele două tabere este una extrem de cunoscută, în acest moment de grea încercare, cu toţii au demonstrat că sunt, mai presus de toate, oameni.

CITEŞTE ŞI: Poliţist de la Rutieră, prins cu maşina burduşită cu ţigări de contrabandă! Ce le-a spus procurorilor DGA Timişoara?

Pentru partida de astăzi, Poli-Uta, suporterii timişoreni au anunţat că nu vor scanda niciun mesaj împotriva echipei rivale.

Iar acum, în ziua meciului, fanii arădeni au adus cu ei la stadion, un banner mare, cu fotografiile celor doi tineri arădeni care şi-au pierdut viaţa în teribilul accident.

Nenorocirea s-a petrecut chiar în timp ce Bogdan Mihoc şi Bogdan Moisi se întorceau de la repetiţiile pentru coregrafia de astăzi.

Ei nu au mai apucat să asiste la partida de astăzi, iar în semn de omagiu, nici colegii din Galerie nu au mai venit la Timişoara.

Bannerul cu chipurile celor doi suporteri morţi a fost afişat chiar în zona peluzei rezervate fanilor arădeni, care azi au absentat.

CITEŞTE ŞI: Bătrână spulberată de autobuz, la Timişoara! Femeia de 85 de ani a murit pe loc

În plus, jucătorii ambelor echipe au intrat în teren, în aplauzele spectatorilor, cu tricouri albe pe care au fost imprimate chipurile suporterilor Bogdan Moisi și Bogdan Mihoc.

SUPORTERI MORTI

Căpitanul lui ASU Poli, Ioan Mera, a depus o coroană de flori în sectorul rezervat arădenilor, în aplauzele asistenţei, iar galeria timișoreană a aprins o fumigenă neagră, în semn de solidaritate cu rivalii de pe Mureș.

„Fotbalul ne leagă pe toți” scrie pe bannerul din fața sectorului rezervat galeriei poliste.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.