Skip to main content

Scene emoţionante la meciul Poli Timişoara-UTA! Ce au făcut jucătorii şi suporterii celor două echipe?

Tragedia de joi seara, când doi tineri, fani înfocaţi ai echipei UTA, au murit, nu i-a lăsat indiferenţi nici pe colegii de galerie, nici pe idolii lor şi nici pe rivalii de la Poli Timişoara.

Deşi adversitatea dintre cele două tabere este una extrem de cunoscută, în acest moment de grea încercare, cu toţii au demonstrat că sunt, mai presus de toate, oameni.

CITEŞTE ŞI: Poliţist de la Rutieră, prins cu maşina burduşită cu ţigări de contrabandă! Ce le-a spus procurorilor DGA Timişoara?

Pentru partida de astăzi, Poli-Uta, suporterii timişoreni au anunţat că nu vor scanda niciun mesaj împotriva echipei rivale.

Iar acum, în ziua meciului, fanii arădeni au adus cu ei la stadion, un banner mare, cu fotografiile celor doi tineri arădeni care şi-au pierdut viaţa în teribilul accident.

Nenorocirea s-a petrecut chiar în timp ce Bogdan Mihoc şi Bogdan Moisi se întorceau de la repetiţiile pentru coregrafia de astăzi.

Ei nu au mai apucat să asiste la partida de astăzi, iar în semn de omagiu, nici colegii din Galerie nu au mai venit la Timişoara.

Bannerul cu chipurile celor doi suporteri morţi a fost afişat chiar în zona peluzei rezervate fanilor arădeni, care azi au absentat.

CITEŞTE ŞI: Bătrână spulberată de autobuz, la Timişoara! Femeia de 85 de ani a murit pe loc

În plus, jucătorii ambelor echipe au intrat în teren, în aplauzele spectatorilor, cu tricouri albe pe care au fost imprimate chipurile suporterilor Bogdan Moisi și Bogdan Mihoc.

SUPORTERI MORTI

Căpitanul lui ASU Poli, Ioan Mera, a depus o coroană de flori în sectorul rezervat arădenilor, în aplauzele asistenţei, iar galeria timișoreană a aprins o fumigenă neagră, în semn de solidaritate cu rivalii de pe Mureș.

„Fotbalul ne leagă pe toți” scrie pe bannerul din fața sectorului rezervat galeriei poliste.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.