Scandalul din PNL Timiş ajunge într-o nouă etapă. Începe sancţionarea membrilor care îl susţin pe Ambruş

Sunt tensiuni tot mai mari între cele două tabere în care s-au împrăţit liberalii din Timiş: cea care îl susţine pe Nica şi cea care îl susţine pe Ambruş.

După alegerile cu scandal, care au avut loc la finalul săptămânii trecute, preşedintele filialei judeţene a anunţat dizolvarea BPL Timişoara şi sancţionarea celor care au adus prejudicii de imagine partidului.

Aceştia au fost convocaţi prin sms, la sediul PNL Timiş, pentru a li se comunca sancţiunea.

mesaj pnl

CITEŞTE ŞI: Investiţii de peste 5 milioane de euro, în comuna Sînandrei! Lucrările vor dura 2 ani

“Așa zisul Birou Politic Local al PNL Timișoara, inventat de către președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, și pe care îl considerăm ilegitim, propune spre sancționare zeci de membri ai PNL Timișoara, pentru că au refuzat decizia nestatutară a președintelui interimar cu privire la amânarea alegerilor din data de 3.07.2021”, se arată într-un comunicat transmis de liberalii pro Ambruş.

Aceştia se declară indignaţi de atitudinea revanșardă cu care sunt tratați membri de partid cu reputaţie, pentru simplul motiv că îl susţin pe Raul Ambruş.

Îi amintesc aici pe Mirel Pop, Ruset Vasile, Sirbu Alin, Cătălin Iapă, Cristian Miclăuș, sau Colhon Adrian.

“Aceștia și încă mulți alții sunt “scandalagii” care au facut zeci de campanii pentru Partidul National Liberal și sunt puși la zid de oameni precum Dănuț Groza și Alin Nica.
Printre cei convocați se află și președintele ales sâmbătă, Raul Ambruș, căruia i se dorește suspendarea calității de membru PNL pentru a fi obstrucționat în activitatea politică viitoare.
Pentru Biroul Politic ales al PNL Timișoara fiecare membru de partid este important și de aceea facem un apel la toți membrii PNL, să nu valideze asemenea comportamente și practici care nu sunt demne de un partid liberal și nu reprezintă spiritul Timișoarei”, se mai arată în comunicatul de presă semnat de Biroul Politic Local ales al PNL Timișoara.

Semnatarii mai spun că sunt prigoniţi şi că nu vor accepta preluarea prin forță a organizației și nici politica pumnului în gura promovată de conducerea județeană interimară.

CITEŞTE ŞI: Vin bani de la Ministerul Culturii, pentru Timişoara – Capitală Culturală Europeană! Ce investiţii vor fi făcute?

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.