Skip to main content

Scandal în CJT după ce voturile a doi consilieri au ”dispărut”! PSD cere o ședință de urgență pentru remedierea situației

Continuă scandalul la Consiliul Județean pe tema împărțirii sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată, localităților din Timiș.

Proiectul a căzut la vot, iar consilierii județeni PSD cer organizarea de urgență a altui plen, în condițiile în care în ședința de azi au fost înregistrate și probleme tehnice. Practic, au fost înregistrate 18 voturi pentru, 9 împotrivă, 5 abțineri, iar două voturi ale liberalilor, Cosmin Lazăr și Andrei Cotețiu nu au fost înregistrate.

Proiectul de hotărâre privind repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale pe anul 2024 a fost respins în urma unei așa-zise blocări a aplicației de vot, iar voturile a doi consilieri județeni nu au fost înregistrate. Totodată, mai multor consilieri, inclusiv liderului de grup al consilierilor județeni PSD, le-a fost blocat microfonul și dreptul de a pune întrebări legate de această situație halucinantă. Este un fapt fără precedent în istoria post decembristă a județului Timiș. Convocăm un plen extraordinar cu prezență fizică și online pentru sfârșitul săptămânii în care să discutăm acest proiect și să nu mai putem fi blocați în exercitarea votului democratic”, spune Alexandru Iovescu, liderul grupului consilierilor județeni ai PSD din CJ Timiș.

.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.