Sărbătoarea dragostei, marcată la Timișoara!

Sărbătoarea iubirii populare va fi marcată și la Timișoara!

Sărbătoarea Dragobetelui din data de 24 februarie, face parte din tradiţia poporului roman, semnificând, printre altele și Ziua Îndrăgostiților autohtonă, și este serbată ca atare în mai multe orașe, printre care și Timișoara.

Nici vârstnicii nu se dau deoparte când vine vorba de sărbătorirea dragostei. Astfel, în data de 24 februarie de la ora 10:30 la sediul Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice din Timişoara, de pe strada Calea Sever Bocu, se va desfăşura acţiunea ,,Dragobete – dragostea nu are vârstă”.

Beneficiarii Centrului de zi „Sf. Arh. Mihail şi Gavril” şi ai Clubului pentru Pensionari „Buna Vestire” din cadrul Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoaneler Vârstnice – Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară a Municipiului Timişoara vor sărbătorii împreună ziua de „Dragobete”, organizând un carnaval şi dansul inimioarelor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.