Skip to main content

Salariu atractiv, bonuri de masă și prime de sărbători! Retim face angajări pentru punctele de lucru din Timișoara și Ghizela

Retim face angajări! Societatea de salubritate caută oameni pentru a-și întregi echipa.

Cei interesați pot opta pentru unul dintre posturile de la punctul de lucru din Calea Șagului (zona Casa Auto), dau de la Ghizela ca sortatori deșeuri. Nu este necesară experiența.

Retim oferă un pachet salarial atractiv, inclusiv bonuri de masă de 35 RON/zi lucrătoare, pachet de servicii medicale, al 13-lea salariu și primă de sărbători, dar și contract de muncă pe o perioadă nedeterminată.

Cei interesați pot afla mai multe detalii la numărul de telefon 0762 244 205, de luni până vineri în intervalul orar 12.00 – 15.00. Reprezentanții Retim fac precizarea că în cazul în care nu cei de la Resurse Umane nu pot fi contactați, aceștia vor suna înapoi în termen de 24/48 de ore.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.