S-au distrat iar acum suportă consecințele! Amenzi record pentru doi tineri

Distracția i-a costat scump pe doi tineri din Variaș. Aceștia s-au ales cu amenzi record din partea polițiștilor locali.

Nu mai puțin de 2.500 de lei trebuie să scoată din buzunare fiecare, după ce au primit amenda maximă pentru că au aruncat ghivece cu flori de pe Podul Michelangelo în Bega.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră, aflați în patrulare în dimineața zilei de duminică, în jurul orei 04.00, au depistat și sancționat doi tineri de 20 și respectiv 22 de ani, ambii din comuna Variaș – Timiș, care au aruncat două ghivece cu flori de pe Podul Michelangelo în Canalul Bega, distrugându-le. Tinerii au fost sancționați cu amenzi maxime, de câte 2500 lei fiecare, conform HCL 371/2007 modificată”, spun polițiștii locali.

Reamintim că deteriorarea sau distrugerea materialului dendrofloricol constituie contravenție și se sancționează cu amenzi între 2000 și 2500 lei.

Poliția Locală atrage atenția că persoanele depistate în această situație sunt sancționate drastic deoarece în ultima perioadă aceste gesturi ale tinerilor au devenit o distracție care a luat amploare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Exclusiv: Bojin, despre un nou mandat la CJT! Motivul pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene

Titu Bojin, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a fost invitatul lui Dan Radosav, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru.

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.