S-au distrat iar acum suportă consecințele! Amenzi record pentru doi tineri

Distracția i-a costat scump pe doi tineri din Variaș. Aceștia s-au ales cu amenzi record din partea polițiștilor locali.

Nu mai puțin de 2.500 de lei trebuie să scoată din buzunare fiecare, după ce au primit amenda maximă pentru că au aruncat ghivece cu flori de pe Podul Michelangelo în Bega.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră, aflați în patrulare în dimineața zilei de duminică, în jurul orei 04.00, au depistat și sancționat doi tineri de 20 și respectiv 22 de ani, ambii din comuna Variaș – Timiș, care au aruncat două ghivece cu flori de pe Podul Michelangelo în Canalul Bega, distrugându-le. Tinerii au fost sancționați cu amenzi maxime, de câte 2500 lei fiecare, conform HCL 371/2007 modificată”, spun polițiștii locali.

Reamintim că deteriorarea sau distrugerea materialului dendrofloricol constituie contravenție și se sancționează cu amenzi între 2000 și 2500 lei.

Poliția Locală atrage atenția că persoanele depistate în această situație sunt sancționate drastic deoarece în ultima perioadă aceste gesturi ale tinerilor au devenit o distracție care a luat amploare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.