Skip to main content

Romanian Design Week la UVT! Facultatea de Arte și Design lansează o expoziție inedită în cadrul ediției naționale RDW 2024!

Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara lansează un nou proiect colaborativ, încurajând inovația și educația în cadrul Romanian Design Week 2024.

Practic este vorba despre un eveniment satelit regional ce contribuie la dezvoltarea și promovarea unor soluții de design relevante și creative prin explorarea continuă a unor noi direcții și provocări, stimulând creativitatea și curajul în procesul creativ.

Astfel, UVT invită pasionații de arte să participe, mâine, începând de la ora 12:00, la deschiderea expoziției de la Facultatea de Arte și Design (str. Oituz, Nr.4).

Facultatea de Arte și Design oferă oportunități de învățare și creștere continuă în design, atât pentru studenți, cât și pentru profesioniști și publicul larg, promovând un dialog deschis și colaborativ între comunitatea noastră academică și publicul interesat, facilitând schimbul de idei și experiențe.

Totodată, comunitatea FAD se implică activ în educarea publicului despre importanța și impactul designului în societate și în viața de zi cu zi, contribuind la progresul cunoașterii în domeniul designului prin inovare și experimentare continuă.

Prezența evenimentului Romanian Design Week la Facultatea de Arte și Design a UVT, ca platformă pentru testarea și dezvoltarea de idei și concepte inovatoare în design, contribuie la dezvoltarea de concepte și soluții creative și relevante care răspund nevoilor și provocărilor contemporane ale societății.

Sunt promovate proiecte de design social pentru a aduce beneficii durabile comunității și pentru a aborda problemele sociale cheie, promovând principiile designului inclusiv, prin care soluțiile oferite sunt accesibile și relevante pentru toate segmentele societății. Prin aceste eforturi, FAD se angajează să contribuie la transformarea și îmbunătățirea vieții urbane, evidențiind potențialul și importanța designului în construirea unui oraș mai vibrant, mai incluziv și mai inspirat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.