Skip to main content

Robu: „Va fi o sală Muzeu al Prostiei”! Primarul vrea mutarea pușcăriei, la Giroc

O nouă propunere a primarului Timișoarei, Nicolae Robu, pentru conducerea Consiliului Județean Timiș! Acesta le solicită liderilor CJT să cedeze terenul de la Giroc propus pentru construirea unei săli polivalente, pentru ridicarea unei noi pușcării.

Ideea lansată vine pe fondul neînțelegerilor legate de locația în care ar trebui să fie ridicată, de către Compania Națională de Investiții, sala polivalentă de 16.000 de locuri. Vă reamintim că primarul Robu își dorește ca aceasta să fie construită în zona stadionului Dan Păltinișanu, în timp ce social-democrații din Timiș o vor pe un teren de la marginea comunei periurbane Giroc.

PSD-ul crede că se joacă cu mine. Dacă CNI nu face sala în locația exelentă, în zona Dan Păltinișanu, așa cum am propus, atunci Primăria Timișoara va face pe banii proprii acea sală. Vom da în curând drumul la studiul de fzabilitate. Dacă CNI dorește să preia, foarte bine, dacă nu, vom merge pe bani de la bugetul local și vom face sala. La Giroc va fi o sală Muzeu al Prostiei. Și Timișoara va avea evenimente în paralel cu cele din acea sala, vom vedea ce va fi acolo, va fi un muzeu al lipsei de loialitate față de Timișoara, a bătăii de joc față de banii publici. Timișoara se va descurca, așa cum am făcut până acum”, a declarat, indignat, Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei vine și cu o propunere pentru Consiliul Județean, proprietarul terenului din Giroc. Acesta sugerează coducerii CJT să cedeze locul pentru construcția unei noi închisori.

Nu mai bine să se construiască o pușcărie acolo? Uite sprijin. Asta ar fi un sprijin pentru oraș! Să mutăm Popa Șapcă. E mult mai potrivit locul, la Giroc. Asta e o problemă a Timișoarei și de ani de zile se vorbește despre mutarea într-o nouă locație”, a mai spus edilul, care a anunțat, încă o dată, că nu va renunța la ideea construirii sălii polivalente în zona campusului universitar. În acest sens el a trimis noi adrese la Compania Națională de Investiții.

Nu ni s-a spus niciodată dacă ni s-a aprobat sau nu varianta. Noi am tot trimis documente, eu n-am auzit de locația Giroc de la CNI, am aflat din presă după declarațiile PSD-iștilor. CNI nici nu știa că există comună Giroc”, a mai spus, ironic, primarul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.