Robu: „Va fi o sală Muzeu al Prostiei”! Primarul vrea mutarea pușcăriei, la Giroc

O nouă propunere a primarului Timișoarei, Nicolae Robu, pentru conducerea Consiliului Județean Timiș! Acesta le solicită liderilor CJT să cedeze terenul de la Giroc propus pentru construirea unei săli polivalente, pentru ridicarea unei noi pușcării.

Ideea lansată vine pe fondul neînțelegerilor legate de locația în care ar trebui să fie ridicată, de către Compania Națională de Investiții, sala polivalentă de 16.000 de locuri. Vă reamintim că primarul Robu își dorește ca aceasta să fie construită în zona stadionului Dan Păltinișanu, în timp ce social-democrații din Timiș o vor pe un teren de la marginea comunei periurbane Giroc.

PSD-ul crede că se joacă cu mine. Dacă CNI nu face sala în locația exelentă, în zona Dan Păltinișanu, așa cum am propus, atunci Primăria Timișoara va face pe banii proprii acea sală. Vom da în curând drumul la studiul de fzabilitate. Dacă CNI dorește să preia, foarte bine, dacă nu, vom merge pe bani de la bugetul local și vom face sala. La Giroc va fi o sală Muzeu al Prostiei. Și Timișoara va avea evenimente în paralel cu cele din acea sala, vom vedea ce va fi acolo, va fi un muzeu al lipsei de loialitate față de Timișoara, a bătăii de joc față de banii publici. Timișoara se va descurca, așa cum am făcut până acum”, a declarat, indignat, Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei vine și cu o propunere pentru Consiliul Județean, proprietarul terenului din Giroc. Acesta sugerează coducerii CJT să cedeze locul pentru construcția unei noi închisori.

Nu mai bine să se construiască o pușcărie acolo? Uite sprijin. Asta ar fi un sprijin pentru oraș! Să mutăm Popa Șapcă. E mult mai potrivit locul, la Giroc. Asta e o problemă a Timișoarei și de ani de zile se vorbește despre mutarea într-o nouă locație”, a mai spus edilul, care a anunțat, încă o dată, că nu va renunța la ideea construirii sălii polivalente în zona campusului universitar. În acest sens el a trimis noi adrese la Compania Națională de Investiții.

Nu ni s-a spus niciodată dacă ni s-a aprobat sau nu varianta. Noi am tot trimis documente, eu n-am auzit de locația Giroc de la CNI, am aflat din presă după declarațiile PSD-iștilor. CNI nici nu știa că există comună Giroc”, a mai spus, ironic, primarul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.