Skip to main content

Robu: Nu sunt contracandidatul lui Fritz! Ce spune fostul primar, despre următoarele alegeri locale?

Dacă în urmă cu aproximativ un an, fostul primar al Timişoarei, şi-a anunţat intenţia de a candida din nou, acum clarifică declaraţia. Invitat la podcastul Sursa de Vest fără Filtru, Nicolae Robu a explicat, pentru cei care se întreabă ce partid îl va susţine, că el este în continuare membru PNL.

Însă, nu exclude nici varianta de a intra în cursă, ca independent şi îi îndeamnă pe toţi cei care cred în el, să îl susţină. Cât despre actualul primar, Robu crede că acesta nu va mai câştiga un mandat în fruntea administraţiei locale, pentru simplul motiv că nu va putea candida.

Eu nu sunt contracandidatul domnului Fritz! Eu vreau sa fiu candidat la Primăria Timișoara. Cine vor fi contracandidații nu depinde de mine. Eu vreau sa fiu candidat. Și i-am văzut pe unii că s-au mirat, cum eu nu am partid. Eu deocamdată sunt membru PNL cu cotizația plătită până la sfârșitul anului (…) Eu nu știu ce o să se mai întâmple până când vor fi alegeri, nici nu știm când vor fi alegerile, dar eu vreau să fiu candidat, din partea PNL sau poate voi fi candidat independent”, spune Nicolae Robu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.