Robu: Nu sunt contracandidatul lui Fritz! Ce spune fostul primar, despre următoarele alegeri locale?

Dacă în urmă cu aproximativ un an, fostul primar al Timişoarei, şi-a anunţat intenţia de a candida din nou, acum clarifică declaraţia. Invitat la podcastul Sursa de Vest fără Filtru, Nicolae Robu a explicat, pentru cei care se întreabă ce partid îl va susţine, că el este în continuare membru PNL.

Însă, nu exclude nici varianta de a intra în cursă, ca independent şi îi îndeamnă pe toţi cei care cred în el, să îl susţină. Cât despre actualul primar, Robu crede că acesta nu va mai câştiga un mandat în fruntea administraţiei locale, pentru simplul motiv că nu va putea candida.

Eu nu sunt contracandidatul domnului Fritz! Eu vreau sa fiu candidat la Primăria Timișoara. Cine vor fi contracandidații nu depinde de mine. Eu vreau sa fiu candidat. Și i-am văzut pe unii că s-au mirat, cum eu nu am partid. Eu deocamdată sunt membru PNL cu cotizația plătită până la sfârșitul anului (…) Eu nu știu ce o să se mai întâmple până când vor fi alegeri, nici nu știm când vor fi alegerile, dar eu vreau să fiu candidat, din partea PNL sau poate voi fi candidat independent”, spune Nicolae Robu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.