Skip to main content

RETIM explică întârzierile în colectarea deșeurilor din această perioadă, pe anumite trasee în Zona 1 Timiș

RETIM informează utilizatorii din Zona 1 Timiș că, în zilele de 30 aprilie, 4 mai, 6 mai și 7 mai, s-a confruntat cu mai multe întreruperi sau nerespectări ale programului de lucru de către o parte a personalului responsabil cu colectarea și transportul deșeurilor, ceea ce a afectat colectările pe unele trasee.

Regretăm neplăcerile create și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a limita consecințele generate de această situație”, transmit reprezentanții societății.

În cazul în care nu vi s-au colectate deșeurile, vă rugăm să retrageți recipientele în gospodărie și să așteptați următoarea zi programată pentru ridicarea acestora. Pentru a eficientiza capacitatea de depozitare de care dispuneți, vă recomandăm să reduceți volumul prin următoarele acțiuni:

  • depuneți deșeurile reciclabile de plastic, metal, hârtie și carton doar în recipientul galben – acesta poate fi stocat pentru o perioadă mai îndelungată;
  • reduceți volumul ocupat de deșeurile reciclabile prin pliere, turtire și/sau strivire;
  • apelați la sistemul RetuRO dacă acest lucru este posibil;
  • utilizați unitățile individuale de compost pentru deșeurile biodegradabile;
  • depuneți în pubela neagră doar deșeuri reziduale, pentru a putea folosi la maximum volumul disponibil.

Vom reveni în cel mai scurt timp cu informații concrete privind situația programului de colectare”, mai spun reprezentanții Retim.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.