Restaurantul Casa Herneacova ridică stacheta! Ce eveniment pregătește?
Restaurantul Casa Herneacova vă învită la o întâlnire cu brânzeturi fine și vinuri portugheze.
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 aprilie de la ora 18:00, și este dedicat tuturor gurmanzilor
cu papile gustative delicate.
Amatorii de gusturi rafinate pot face rezervări la tel. 0356 829 810, până vineri 7 aprilie. Prezentarea vinurilor și a brânzeturilor va fi făcută de Gianfranco Simone și Adrian Butuc.
Brâzeturile sunt aduse direct de la renumitul producător Montrone din zona Puglia, o regiune din sudul Italiei, situată între Marea Adriatică și Marea Ionică, zonă cunoscută pentru produsele sale tradiționale, în special pentru Mozzarella de Bufala, Mozzarella Prosciutto, Mozzarella afumată umplută cu Stracciatella, Buratta, Treccione Bufala, Scamorzone, Quadrifoglio affumicato și
Taralli pugliesi.
Maestrul în arta culinară, Nicolae Guștere, și Chef Daniel Cheregi le pregătesc participanților un festin culinar dedicat special pentru acest eveniment.
Casa Hernecova își propune să organizeze periodic evenimente de acest gen, pentru a cultiva gusturile rafinate ale clienților și a introduce vinuri și preparate noi în meniul restaurantului.
Lasă un răspuns