Skip to main content

Reminder de la Aquatim! Când şi cum trebuie citite contoarele de apă

Reprezentanţii societăţii de apă şi canal din Timişoare le reamintesc abonaţilor care este modalitatea de autocitire a contoarelor.

Asta în contextul în care, începând cu luna august 2023, perioada de transmitere a autocitirilor contoarelor de pe branșamentele utilizatorilor s-a modificat, după cum urmează:

  1. Pentru Municipiul Timisoara, perioadele sunt FIXE, a câte 5 zile calendaristice. Toate informațiile legate de perioada de autocitire se regăsesc pe factura Aquatim.
  • Pentru restul localităților aferente Sucursalei Timișoara, perioada de transmitere autocitire este FIXĂ, între 21 – 25 ale fiecărei luni.

Cât privește evoluția procesului de înlocuire a contoarelor vechi cu cele de ultimă generație, achiziționate de Aquatim – 8000 de contoare inteligente, în valoare de 5.939.272,78 lei, fără TVA, prin Proiectul cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 – aceasta este una alertă.

În ultimele două luni, echipele Aquatim au montat deja 3000 de bucăți, iar durata contractului este până în 31 decembrie 2023.

Investiția generează date zilnice, complexe, direct de la punctele de consum, referitoare la cantitatea de apă consumată, dar și despre probleme legate de eventuale pierderi care pot apărea.

“Practic, relația companie-client se schimbă radical: Aquatim va avea în permanență date în timp real despre consumul de apă la fiecare abonat. Softul modern și implicarea echipei din Call Center vor asigura o comunicare rapidă, optimă și eficientă, deopotrivă pentru noi și consumatorii noștri”, transmite Aquatim.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.