Skip to main content

Reminder de la Aquatim! Când şi cum trebuie citite contoarele de apă

Reprezentanţii societăţii de apă şi canal din Timişoare le reamintesc abonaţilor care este modalitatea de autocitire a contoarelor.

Asta în contextul în care, începând cu luna august 2023, perioada de transmitere a autocitirilor contoarelor de pe branșamentele utilizatorilor s-a modificat, după cum urmează:

  1. Pentru Municipiul Timisoara, perioadele sunt FIXE, a câte 5 zile calendaristice. Toate informațiile legate de perioada de autocitire se regăsesc pe factura Aquatim.
  • Pentru restul localităților aferente Sucursalei Timișoara, perioada de transmitere autocitire este FIXĂ, între 21 – 25 ale fiecărei luni.

Cât privește evoluția procesului de înlocuire a contoarelor vechi cu cele de ultimă generație, achiziționate de Aquatim – 8000 de contoare inteligente, în valoare de 5.939.272,78 lei, fără TVA, prin Proiectul cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 – aceasta este una alertă.

În ultimele două luni, echipele Aquatim au montat deja 3000 de bucăți, iar durata contractului este până în 31 decembrie 2023.

Investiția generează date zilnice, complexe, direct de la punctele de consum, referitoare la cantitatea de apă consumată, dar și despre probleme legate de eventuale pierderi care pot apărea.

“Practic, relația companie-client se schimbă radical: Aquatim va avea în permanență date în timp real despre consumul de apă la fiecare abonat. Softul modern și implicarea echipei din Call Center vor asigura o comunicare rapidă, optimă și eficientă, deopotrivă pentru noi și consumatorii noștri”, transmite Aquatim.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.