Skip to main content

Recital de pian susținut de Rudolf Meister, la Timișoara! Solistul a colaborat cu peste 40 de orchestre din întreaga lume

Filarmonica Banatul Timișoara, în colaborare cu Asociația A. I. CUZA – Gesellschaft für Literatur, Musik und Kunst e. V. Heidelberg invită timișorenii să ia parte la un recital de pian susținut de Rudolf Meister.

Solistul a colaborat cu peste 40 de orchestre din întreaga lume și a susținut turnee în săli precum Lincoln Center din New York, Bunka Kaikan, Seoul Arts Center, Salle Gaveau din Paris, Wiener Musikverein, Filarmonica din Berlin și Festspielhaus Baden-Baden.

Evenimentul, parte a proiectului „Musikalische Teilnahme an Timișoara, europäische Kulturhauptstadt”, are loc mâine de la ora 19:00, la Sala „Mihai Perian” a Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara.

În program, lucrări ale compozitorilor: M. Reger, F. Martin și L. Van Beethoven.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.