Skip to main content

Recital de pian susținut de Rudolf Meister, la Timișoara! Solistul a colaborat cu peste 40 de orchestre din întreaga lume

Filarmonica Banatul Timișoara, în colaborare cu Asociația A. I. CUZA – Gesellschaft für Literatur, Musik und Kunst e. V. Heidelberg invită timișorenii să ia parte la un recital de pian susținut de Rudolf Meister.

Solistul a colaborat cu peste 40 de orchestre din întreaga lume și a susținut turnee în săli precum Lincoln Center din New York, Bunka Kaikan, Seoul Arts Center, Salle Gaveau din Paris, Wiener Musikverein, Filarmonica din Berlin și Festspielhaus Baden-Baden.

Evenimentul, parte a proiectului „Musikalische Teilnahme an Timișoara, europäische Kulturhauptstadt”, are loc mâine de la ora 19:00, la Sala „Mihai Perian” a Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara.

În program, lucrări ale compozitorilor: M. Reger, F. Martin și L. Van Beethoven.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.