Razie de amploare în Timişoara şi în comunele limitrofe! Ce au descoperit polițiștii?

Poliţiştii timișoreni au fost la datorie în acest sfârșit de săptămână! Oamenii legii au acţionat pe raza Timișoarei şi în comunele limitrofă.

În urma acțiunii de verificare din noaptea de 27 spre 28, polițiștii au constatat două infracţiuni şi aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 20.000 de lei.

”Astfel, între orele 00.00-05.00, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine public şi rutieră. Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Au fost legitimate aproape 200 de persoane şi verificate peste 100 de autovehicule. În urma controalelor efectuate, au fost constatate 2 infracțiune şi aplicate 73 de sancţiuni contravenţionale. De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 3 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de aproape 20.000 de lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.