Skip to main content

Răzbunare în stil mafiot! Maşina unui celebru avocat din Timişoara a fost incendiată intenţionat

Un autoturism a fost cuprins de flăcări, în centrul Timişoarei, chiar în faţa clădirii în care îşi desfăşoară activitatea procurorii.

Este vorba despre maşina avocatului Carin Antonescu, iar primii care au ajutat la stingerea incendiului au fost jandarmii care păzesc Palatul Dicasterial.

CITEŞTE ŞI: Efectele relaxării! A doua zi consecutiv cu peste 200 de cazuri noi de coronavirus, după ce săptămâna trecută numărul acestora scăzuse

La faţa locului au ajuns în scurt timp şi pompierii, care din primele verificări au concluzionat că incendiul a pornit de la un scurt circuit la partea electrică a maşinii.

Ulterior, proprietarul autoturismului a dus maşina pe o platformă, la sediul BMW din Timişoara, pentru evaluarea pagubelor.

În momentul în care autorismul a fost ridicat de pe stradă, avocatul a observat că în locul unde a fost parcat, a rămas o sticlă cu combustibil.

A alertat imediat Poliţia, care a început cercetările în acest caz.

“În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă. Poliţiştii efectuează în continuare cercetari în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor declanşării incendiulu”, a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

CITEŞTE ŞI: Video: Momentul atacului dintr-o farmacie din Timişoara! Agresorul a sunat la 112 şi s-a predat

Avocatul Carin Antonescu a apărat de-a lungul timpului mai mulţi interlopi, printre care şi celebrul Sorin Udrea.

 

 

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.