Războiul din Ucraina continuă! Este pentru a 38-a zi consecutiv, când aramata rusă atacă obiective militare și civile din țara vecină

Războiul din Ucraina continuă! Este pentru a 38-a zi consecutiv, când aramata rusă atacă obiective militare și civile din țara vecină.

Azi noapte, bombardamentele asupra orașelor din Ucraina au continuat, mai ales în estul țării, unde rușii au lăsat ruine în urma lor.

CITEȘTE ȘI: La Iulius Mall, poți atinge luna de pe cer! Hai să îți faci cele mai instagramabile selfie- uri

În paralel, oficialii de la Kiev anunță continuarea schimbului de prizonieri, în ultima rundă fiind eliberați 86 de militari ucraineni. 

Pentru întărirea capacității de luptă, Pentagonul a anunțat un ajutor militar suplimentar pentru Ucraina, în valoare de 300 de milioane de dolari.

Acest pachet de sprijin cuprinde rachete ghidate prin laser, drone kamikaze Switchblade, precum şi drone uşoare de tip Puma.

În ceea ce privește desfășurarea armatei ruse, aceasta a început să se retragă de lângă Kiev, din zona Aeroportului Antonov, pe care l-au ocupat în primele zile de război.

Astăzi, Crucea Roșie va încerca din nou să evacueze civilii din Mariupol, unul dintre cele mai bombardate orașe din Ucraina.

Conform vicepremierului ucrianean, prin coridoarele verzi, ieri au fost evacuate 6.000 de persoane, din mai multe zone afectate de atacurile asiduee ale rușilor.

CITEȘTE ȘI: În Timiș, începe Săptămâna Eco! Elevii se implică în problemele de mediu

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.