Skip to main content

RĂZBOI TOTAL! Consiliul Județean Timiș merge în instanță cu omul de afaceri Dorin Epure

Controversatul patron al mai multor cluburi și restaurante din Timișoara, Dorin Epure, pune piedici Consiliului Județean care vrea să scoată la licitație câteva spații din incinta Bastionului.

Omul de afaceri refuză să părăsească încăperile în care a funcționat restaurantul Cheers și pentru care nu mai are niciun contract de închiriere. Înțelegerea a expirat în urmă cu un an, însă Dorin Epure tergiversează eliberarea spațiilor.

Nici măcar după evacuarea în forță la care a recurs Consiliul Județean Timiș, lucrurile nu s-au schimbat.

Bastion 08

CITEȘTE ȘI: EVACUARE! Trei localuri din Timișoara, scoase afară

Oricine trece prin curtea Bastionului poate vedea că mesele, scaunele, barul și toate cele necesare redeschiderii restaurantului Cheers sunt la locul lor. Și asta în ciuda faptului că spațiile ar fi trebuit să fie goale, încă din data de 15 octombrie 2016.

Situația este cunoscută și de reprezentanții Consiliului Județean, care sunt hotărâți să nu facă nicio concesie și să meargă până în pânzele albe, pentru a-și putea valorifica spațiile.

„Societatea comercială Elaine, care a avut în chirie patru spații, în incinta Bastionului, a eliberat doar două, deși trebuia să le evacueze pe toate. Am solicitat executorului judecătoresc schimbarea administratorului de sechestru și continuarea demersurilor privind evacuarea”, a explicat vicepreședintele CJT, Roxana Iliescu.

Bastion 04

Problema este cu atât mai delicată cu cât, cele două spații nu pot fi exploatate de către Consiliul Județean, proprietarul locației, care lună de lună pierde bani. Lucrurile nu vor rămâne așa pentru mult timp, pentru că prejudiciile vor fi recuperate în sala de judecată.

„Spațiile vor putea fi scoase la licitație abia în momentul în care vor fi evacuate, conform legii. Ca urmare, acum suntem blocați. Tocmai de aceea, în paralel, am solicitat în instanță, daune materiale pentru lipsa de folosință a spațiilor respective, în tot acest timp”, a mai spus Roxana Iliescu.

 

 

Bastion-01
Bastion-02
Bastion-03
Bastion 04
Bastion-05
Bastion-07
Bastion 08
Bastion-09
Bastion-10

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.