Răsturnare de situație în dosarul lui Tender! Ce au decis magistrații?

Controversatul om de afaceri din Timișoara, Ovidiu Tender a ajuns din nou în fața magistraților, de data aceasta la Curtea de Apel Timișoara.

S-a judecat recursul făcut de procurorii DIICOT la sentința dată de Tribunalul Arad în luna martie. Atunci Tender a câștigat, prin anularea sentinței date pentru abuz în serviciu, și astfel a scăpat de mai bine de trei ani de închisoare. Magistrații timișoreni au admis însă contestația celor de la DIICOT, astfel pedeapsa rămâne cea inițială de 12 ani și șapte luni, față de cea de 9 ani și două luni pe care au stabilit-o în luna martie judecătorii din Arad.

Ovidiu Tender a fost arestat în 2015 în dosarul Rafo-Carom. El este condamnat pentru înșelăciune, constituire a unui grup infracțional organizat, spălare de bani, abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată. Astfel, Tender își va executa întreaga pedeapsă, de 12 ani și șapte luni de detenţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.