Skip to main content

Răfuială în plină stradă! Un tânăr a scos pistolul cu bile de cauciuc şi a împuşcat un bărbat, supărat pe câinele acestuia

Un bărbat de 55 de ani a ajuns la spital, după ce a fost împuşcat de un tânăr, cu un pistol cu bile de plastic.

S-a întâmplat aseară, pe Aleea Roman din Reşiţa, unde victima, şi-a scos câinele la plimbare.

S-a întâlnit cu câţiva vecini şi s-a oprit să stea de vorbă cu ei, moment în care pe acolo a trecut un tânăr de 19 ani.

CITEŞTE ŞI: Se oprește apa într-o localitate de lângă Timișoara, zilnic de marți până vineri! Aquatim spală rețelele de distribuție

Patrupedul a început să latre, motiv pentru care trecătorul s-a enervat, a mers acasă, şi-a luat pistolul cu bile din cauciuc şi s-a întors să se răzbune pe proprietarul animalului.

L-a împuşcat în abdomen, dpă care a luat-o la fugă şi, în speranţa că nu va fi depistat, a scăpat şi de arma cu care a tras.

A fost prins în scurt timp de oamenii legii, care l-au reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de loviri şi alte violenţe.

„Polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au identificat și reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din Reșița, bănuit că în seara zilei de 3 iunie, în jurul orei 20.40, în timp ce se afla pe Aleea Roman din municipiu, ar fi tras cu un pistol cu bile din plastic asupra unui bărbat de 55 de ani, rănindu-l în zona abdomenului. Bărbatul de 55 de ani a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. După comiterea faptei, tânărul de 19 ani a părăsit locul faptei ascunzând pistolul cu bile din plastic într-o debara din scara unui bloc, unde a fost găsit de polițiști”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Agresorul va fi dus astăzi în faţa magistraţilor de la Judecătoria Reșița, cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

CITEŞTE ŞI: VIDEO Planor prăbușit, în vestul țării! Pilotul n-a mai avut nicio șansă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.