Skip to main content

Pugilistul timișorean, Flavius Biea revine în ring, la Guadalajara!

Flavius Biea va lupta pentru palmares, în maineventul serii intr-o gală ce va avea loc pe 2 Decembrie la Guadalajara în Mexic.

Timișoreanul va da și de această dată în ring de un pugilist argentinian, Victor Hugo Exner, după ce în precedentele confruntări cu conaționali ai acestuia, i-a învins pe Ruben Villalba, acasă la Timișoara și pe Juan Velasco, la Mioveni. De altfel, la capătul luptei cu “El Pitbull”, la capătul unui meci epic întins pe durata a 12 reprize, Biea s-a încoronat cu primul său titlu mondial la profesioniști, la categoria IBA.

Episodul 3 al confruntărilor cu argentinieni îi va scoate în cale lui Flavius Biea pe numărul 166 mondial al categoriei, in vârstă de 31 de ani și măsurând 1,81. Victor Hugo Exner are porecla “Stilistul”, a debutat la profesioniști in anul 2016 și are in palmares 10 victorii (4 KO), 10 înfrângeri și 2 egaluri.

Flavius Biea va fi nevoit să “urce” in greutate, partida prevăzută pentru 8 reprize urmând a se disputa la categoria Supermiddleweight. O categorie ce a oferit la sfârșitul anilor 2000 și începutul anilor 2010 meciuri extrem de spectaculoase cu boxeri de clasă mondială ca Andre Ward, Carl Froch sau Lucian Bute.

Bănățeanul se pregătește in Anglia pentru confruntarea de peste Ocean, la sala celebrului Mervyn Turner, alături de nume grele, între care și Mihai Nistor, fostul campion mondial și cel care l-a învins pe Anthony Joshua la amatori. Programul lui Biea e pus la punct până in cele mai mici detalii, pentru acomodarea cu fusul orar urmând a face deplasarea in Mexic încă de pe 20 noiembrie.

În ringul din Guadalajara va urca in aceeași gală și un alt român, Cosmin Gârleanu, singurul tricolor care a intrat în competiția olimpică de la Tokyo și care își croiește drumul în boxul profesionist chiar în Mexic.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Compania Retim, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor săi informații referitoare la programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sărbătoare legală „Rusalii”.
Primăria Timișoara anunță închiderea traficului rutier, în mai multe zone ale orașului, pentru continuarea lucrărilor de întreținere și reparare a  drumurilor, precum și a rețelelor de apă și canalizare.
Din dorința de a-i familiariza pe liceeni cu viața de student, de a-i ajuta pentru o mai bună orientare în carieră, de a reduce rata abandonului universitar, ligile studențești din Universitatea Politehnica Timișoara îi provoacă pe elevi să participe la două tabere de vară organizate în cadrul UPT, unde vor avea ocazia de a avea […]