Protestele de la Timișoara, într-o nouă etapă! Ce au făcut astăzi manifestanții?

O nouă zi de proteste la Timișoara! Așa cum au promis, manifestanții s-au întâlnit și astăzi, la ora 12:00, în fața Prefecturii.

De data aceasta, acțiunea este una mută, la propriu, pentru că protestarii au decis să nu mai scandeze nicio lozincă, ci doar să afișeze diverse mesaje. În acest sens, toți au avut banda scotch pe gură.

Protest03

CITEȘTE ȘI: Timișorenii nu renunță la proteste! Au ieșit din nou în stradă

„Considerăm cu nu trebuie să fim neapărat vocali. Imaginile unoeri spun mai mult decât cuvintele și rămân întipărite în minte. Le dăm pe această cale <<dislike>>, pentru că nici ei (guvernanții-n.r) nu vorbesc cu noi, nu iau în considerare cerințele străzii”, explică unul dintre organizatorii protestului.

„Guvernul să știe așa: nu ne poate ignora!„, a spus o protestatară.

Astăzi la prânz, în fața Prefecturii Timiș s-au adunat puțin peste 70 de persoane. Organizatorii spun însă că numărul manifestanților va fi unul mult mai mare în această seară, când timișorenii și-au dat din nou întâlnire, în centrul orașului.

În această seară, protestul va începe la ora 18:30, când manifestanții se vor grupa în mai multe puncte din oraș, de unde vor porni în marș, spre Piața Victoriei.

 

Protest01
Protest02
Protest03
Protest04
Protest05
Protest07
Protest08
Protest09
Protest10

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.