Skip to main content

Protestele de la Timișoara, într-o nouă etapă! Ce au făcut astăzi manifestanții?

O nouă zi de proteste la Timișoara! Așa cum au promis, manifestanții s-au întâlnit și astăzi, la ora 12:00, în fața Prefecturii.

De data aceasta, acțiunea este una mută, la propriu, pentru că protestarii au decis să nu mai scandeze nicio lozincă, ci doar să afișeze diverse mesaje. În acest sens, toți au avut banda scotch pe gură.

Protest03

CITEȘTE ȘI: Timișorenii nu renunță la proteste! Au ieșit din nou în stradă

„Considerăm cu nu trebuie să fim neapărat vocali. Imaginile unoeri spun mai mult decât cuvintele și rămân întipărite în minte. Le dăm pe această cale <<dislike>>, pentru că nici ei (guvernanții-n.r) nu vorbesc cu noi, nu iau în considerare cerințele străzii”, explică unul dintre organizatorii protestului.

„Guvernul să știe așa: nu ne poate ignora!„, a spus o protestatară.

Astăzi la prânz, în fața Prefecturii Timiș s-au adunat puțin peste 70 de persoane. Organizatorii spun însă că numărul manifestanților va fi unul mult mai mare în această seară, când timișorenii și-au dat din nou întâlnire, în centrul orașului.

În această seară, protestul va începe la ora 18:30, când manifestanții se vor grupa în mai multe puncte din oraș, de unde vor porni în marș, spre Piața Victoriei.

 

Protest01
Protest02
Protest03
Protest04
Protest05
Protest07
Protest08
Protest09
Protest10

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.