Skip to main content

PROTEST SPONTAN la Primărie! Șoferii claxonează în fața instituției  

Traficul infernal din oraș i-a distrus pe șoferii timișoreni în această dimineață. Supărați că întreg orașul este blocat, șoferii ce au trecut la orele prânzului prin fața Primăriei au declanșat un protest spontan.

Aceștia claxonează în fața instituției de pe CD Loga, supărați că stau cu orele în trafic. În tot acest timp primarul Nicolae Robu se afla la o conferință de presă în cadrul căreia explică situația infernală din oraș. Acesta susține că nu și-a dorit nicio secundă ca traficul se se desfășoare așa, însă spune că închiderea pasajelor Jiul și Popa Șapcă a fost iminentă pentru modernizare.

Dacă se ia o măsură de închidere a traficului, se ia pentru că e obligatoriu. Am vorbit la Poliția Rutieră și i-am rugat să facă un comandament cu Polița Locală și să se găsească cele mai bune posibilități de intervenție. Azi dimineață am vorbit. Eu am crezut că dacă am anunțat din timp că oprim traficul, mulți oameni vor apela la alte mijloace de transport, inclusiv transportul în comun”, a spus primarul Nicolae Robu.

Când i s-a atras atenția că șoferii care trec prin fața Primăriei claxonează în semn de protest, Robu a spus: „Nu mă mir, grădina domnului este mare, cum să nu înțeleagă că se fac niște lucrări pentru Timișoara? Nu poți cere, unde nu ai ce. Și mie îmi este greu, am fost și eu în trafic”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.