Skip to main content

Protest spontan la Casa Județeană de Pensii Timiș! Anagajații sunt nemulțumiți că salariile nu vor fi majorate de la 1 ianuarie!

Protest spontan, astăzi, la Casa Județeană de Pensii Timiș.

Angajații sunt nemultumiți de faptul că Guvernul nu le mărește salariile de la 1 ianuarie, așa cum era promis.

Majorarea se va face în schimb, în două etape. Prima, în ianuarie și cea de-a doua în iunie, anul viitor.

Salariații Casei de Pensii acuză executivul că nu respecta promisiunile făcute la negocieri și ca ”ii duce cu zaharelul”.

Acțiunea de protest vine după ce astăzi, liderii sindicali au participat la ședința Comisiei de Dialog Social de la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, însă rezultatele discuțiilor nu au fost cele așteptate de ei.

S-a încheiat ședința Comisiei de Dialog Social de la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale. Ne-am manifestat încă o dată indignarea și profunda nemulțumire. Am solicitat adoptarea proiectului de OUG pus în circuit în data de 6 decembrie 2023 și astfel să fie respectată prima etapă a celor convenite. Considerăm că dialogul instituțional realizat s-a făcut prin respectarea între părți și a celor convenite. Noi nu facem calcule politice, ne-am căutat drepturile prin acțiuni de protest asumate și o vom face ori de câte ori va fi necesar. Din păcate, am fost aduși în această situație tot datorită deciziilor politice. Solicităm respectarea celor convenite, adoptare proiectului de OUG cu privire la instituțiile MMSS din 6 decembrie 2023!”, au transmis reprezentații Federației Sindicatelor din Ministerul Muncii.

Angajații Casei de Pensii spun că ar putea relua greva generala din 3 ianuarie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.