Skip to main content

PROGRAM surprinzător la PLAI! Biletele early bird s-au pus în vânzare

Abonamente pe trei zile, mai ieftine decât biletul pe o zi, la Plai Festival! Organizatorii au pus în vânzarea biletele early bird.

Practic, de astăzi, 15 mai, şi până în 15 iunie 2017, se pot cumpăra abonamente pentru toate cele trei zile de festival, la preţul de 58 de lei. Abonamentul asigură accesul la toată experienţa PLAI: 6 concerte world music, 2 seri de after-party, 3 spectacole de teatru, peste 200 de workshop-uri și ateliere, proiecţii de filme, expoziţii, foodcourt şi toată diversitatea de activităţi şi distracţie pe care PLAI le oferă în fiecare an.

Surpriza ediţiei din acest an va fi oferită de componenta arhitectură care va redefini formatul PLAI: publicul va avea parte de experienţe noi, va putea admira sculpturi care vor transforma tărâmul PLAI în cea mai dorită locaţie de weekend în septembrie.

Anul acesta vom surprinde publicul cu un alt tip de amenajare a festivalului PLAI. Timişoara va fi din nou un deschizător de drumuri în organizarea de evenimente. În septembrie vom surprinde publicul cu un format nou şi diferit de ceea a cunoscut până acum. Instalaţiile pe care le pregătim vor creşte dorinţa celor prezenţi de a rămâne în locaţie ca să se poată bucura de tot programul PLAI”, a spus Diana Giurea, arhitect responsabil de amenajarea provizorie de pe durata festivalului.

Organizatorii mai spun că tot pentru prima dată în România, la Timişoara va fi prezent unul dintre cele mai performante teatre din Europa, cu spectacole interactive, foarte îndrăgite de public.

Suntem încântaţi că am ajuns în acest moment al organizării, cel în care anunţăm deschiderea fictivă a casei de bilete pentru PLAI. Ediţia din acest an este conturată, vom avea foarte multe lucruri noi de comunicat şi de arătat. Anul acesta PLAI va veni cu multe surprize şi experienţe noi, pe care ni le-au inspirat proiecte similare din Europa şi din lume, care sunt foarte apreciate de public. Pentru ca oricine să poată spune #plaiepersonal, anunţăm de astăzi o lună de early bird, cu un preţ foarte mic pentru abonament. Este invitaţia noastră pentru tineri, pentru familii, pentru publicul fidel, pentru cei care cunosc PLAI, dar şi pentru cei care sunt curioşi să trăiască emoţiile festivalului pentru că au auzit de la alţii cât de fain e”, transmit organizatorii.

Abonamentele se pot cumpăra prin Eventim, librăriile Cărtureşti sau AMBASADA. Mai multe detalii găsiţi şi pe www.PLAI.ro, unde sunt anunţate şi preţurile valabile după 15 iunie. Festivalul va avea loc în perioada 8-10 septembrie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.